Център за напреднало лидерство

Търсене: Новини

Magic Leap и Google се обединяват, за да направят революция в екосистемата на XR

четвъртък, 30 май 2024 13:30

Magic Leap обявява многостранно стратегическо технологично партньорство с Google. Компаниите ще комбинират опита на Magic Leap в областта на добавената реалност (AR) и лидерството в областта на оптиката с технологичните платформи на Google, за да си сътрудничат в областта на AR решенията и преживяванията.

Това стратегическо партньорство съчетава опита на Magic Leap в областта на AR оптиката с технологичните платформи на Google за разработване на новаторски потапящи изживявания и решения.

Шахрам Изади, вицепрезидент и генерален мениджър на AR/XR в Google, заяви: "Очакваме с нетърпение да обединим лидерството на Magic Leap в областта на оптиката и производството с нашите технологии, за да предложим на пазара по-широк спектър от потапящи изживявания. Като обединим усилията си, можем да подпомогнем бъдещето на екосистемата XR с уникални и иновативни продуктови предложения."

Главният технологичен директор на Magic Leap, Джули Ларсън-Грийн, заяви: "Това партньорство ускорява трансформиращата сила на AR, като съчетава нашите широки възможности в областта на оптиката с технологиите на Google, за да продължим да развиваме потапящите изживявания в екосистемата на разработчиците и за клиентите. Очакваме с нетърпение да разширим потенциала на XR - да съчетаем физическия свят с ценни, контекстуално релевантни решения."

Това е важна стъпка в партньорството и разширява дългогодишните отношения между двете компании.

Научете повече: тук

#MagicLeap #Google #XR #AugmentedReality #Immersive #SpatialComputing 

Галерия снимки от Magic Leap и Google се обединяват, за да направят революция в екосистемата на XR ...